Radio Valo
@radiovalo

MIELETÖNTÄ VALOA -ILLALLISET LYHDYSSÄ

Tähkätiellä järjestettiin 6. - 7.11. kaksi illallista. Mieletöntä Valoa -illalliset järjestettiin toista kertaa, ja perinteen on tarkoitus jatkua.

Ystävät kokoontuivat illalliselle Lyhty ryn tiloihin Tähkätielle. Helsingin Konalassa järjestettiin toista kertaa Mieletöntä Valoa -illallinen 6. - 7.11.2015. Maukkaan ruuan lisäksi ihmiset pääsivät nauttimaan musiikista, josta vastasi Jutta Tahvanainen sekä Kalle Salonen.

Mieletöntä Valoa -illallisilla nautitaan hyvästä ruuasta, seurasta ja esityksistä. Illallisen suunnitteli Sami Garam, Paul Hickman ja Måns Strömberg yhteistyössä Lyhty Ry:n henkilökunnan ja työpajalaisten kanssa. Illan kulusta huolehti Mieletöntä Valoa -hankkeen vertaistuottajat sekä Lyhty Ry:n työpajalaiset ohjaajineen.

Videon illallisesta pääset katsomaan osoitteesta Mieletöntä Valoa -illallisvideo

Mieletöntä valoa on Sosped säätiön toteuttama RAY:n Paikka auki -hanke, joka yhdistää mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset, media-, kulttuuri- ja ravintola-alan ammattilaiset ja opiskelijat. Tavoitteena on parantaa mukana olevien ihmisten työllistymismahdollisuuksia.

Hankkeen vetäjä Måns Strömberg toivoo illallisperinteen jatkuvan.

"Tämä on toiminut todella hienosti ja todennäköisesti tämä tulee jatkumaan ikuisesti tämä marraskuinen perinne, että on tällainen illallinen, kuin tänään" hän sanoo.

Marraskuun 2015 illallisilla esiintymässä oli myös muusikko Dave Lindholm. Esityksen voit katsoa tästä linkistä: Dave Lindholm esiintymässä Mieletöntä Valoa -illallisella