Radio Valo

Täältä löydät kaikki Radio Valon ystävät.

Radio Valo tuottaa ja julkaisee ohjelmia, joita tekevät kehitysvammaiset, vammaiset ja muut tukea tarvitsevat ihmiset. Radio Valon tavoitteena on tukea kehitysvammaisten hyvinvointia ja heidän omaehtoista ja tuettua mediatuotantoa, järjestää koulutuksia, tukea tekijöiden vuorovaikutusta ja tarjota näkyvyyttä tuotetuille ohjelmille.

Radio Valo on myös kaikille kehitysvammaisille avoin vapaa-ajan mediastudio, joka toimii historiallisen kauniilla Lapinlahden sairaalan alueella Helsingissä. Tule tekemään omia ohjelmia ja ota yhteyttä! Jos et pääse paikalla annamme sinulle neuvontaa ja tukea puhelimitse, sähköpostilla ja Skypellä. Radio Valo on auki joka arkipäivä.

Radio Valo on myös verkosto, johon kuuluu yli kolmekymmentä suomalaista kumppaniorganisaatiota ja kuusi ulkomaista kumppania mm. Taiwanista, Norjasta, Tanskasta, Maltalta ja Iso-Britanniasta ja Tansaniasta. Radio Valon Satakieli -toiminnan kautta teet ohjelmia ja saat ystäviä ympäri maailmaa.

Radio Valon tuotanto “Asemat” oli ehdolla vuoden 2013 äänituotannoksi alan ammattilaisten Radiomedian vuosittaisessa gaalassa. Lyhty ry:n, RAY:n ja Bassoradion yhteistyönä tuotettu "Isäntänä Kari Aalto" voitti Vuoden 2014 asiakaspromootio-palkinnon, oivaltavalla ja ajankohtaisella toteutuksellaan. Radio Valon toimintaan osallistui vuonna 2016 yli kaksisataa suomalaista.

Radio Valon toimintaa tukee sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Tule mukaan Radio Valon toimintaan ja ota yhteyttä!

Markus Vähälä
Projektipäällikkö
markus.vahala@radiovalo.fi
0503461011

Tytti Viljanen
Projektityöntekijä
tytti.viljanen@lyhty.net

www.facebook.com/radiovalo
www.twitter.com/radiovalo
www.instagram.com/radiovalo

Radio Valon osoite

Radio Valo
Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

Palauteboksi

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä, antaa meille palautetta ohjelmista, nettisivuista – tai mistä vaan! Palautteesi auttaa kehittämään palveluitamme edelleen. Voit jättää viestisi myös nimettömänä. Muista kuitenkin täyttää sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, jos haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä.