Radio Valo
@radiovalo

Radio Valon uutisia

Tänä vuonna Radio Valo ollut mukana aloittamassa ja tukemassa kehitysvammaisten mediatoimintaa eri puolilla Suomea. Olemme hyvin iloisia kaikista kontakteista ja koulutuksista, mitä vuosi on pitänyt sisällään. Uusia kanavia on syntynyt, uusia ohjelmia on tehty ja uutta vapaa-ajan mediatoiminta on alkanut useilla paikkakunnilla.

Radio Valo on toiminut vuodesta 2010 STEA:n (entinen RAY) tukemana projektina ja hankkeena. Hankekausi päättyy vuoden loppuun mennessä ja samalla päättyy myös hanketyöntekijöiden työ Radio Valossa. Olemme iloisia siitä, että Radio Valo on kasvanut näin laajaksi ja monipuoliseksi toiminnaksi ja verkostoksi, jonka kautta kehitysvammaiset ja heidän tukenaan toimivat henkilöt ovat päässeet tuottamaan omia ohjelmiaan ja oppimaan mediataitoja monipuolisesti. Toivomme, että toiminta jatkuu edelleen monipuolisena ja aktiivisena hyödyntäen Radio Valo -hankkeessa Suomeen muodostunutta taitoa, kokemusta ja verkostoa.

Radio Valo jatkuu vuonna 2018 osana Lyhty ry:n mediatyöpajan KiviMedian toimintaa. KiviMediassa toimii tuttuja henkilöitä, jotka aikaisemmin ovat toimineet Radio Valon -toimitusryhmänä ja ovat toimineet Radio Valo -hankkeessa hankkeen alusta asti. KiviMediassa toimii tällä hetkellä suomen- ja ruotsinkielinen mediaryhmä. Radio Valo toimii edelleen kaksikielisenä ja toiminnan kansainvälinen ulottuvuus kehittyy yhteistyössä Radio Valon kansainvälisten ystävien kanssa.

Radio Valon kanavien ohjelmat löytyvät edelleen Radio Valon sivuilta. Radio Valon ryhmät eri puolilla Suomea voivat edelleen julkaista omia ohjelmiaan Radio Valon sivuille ja Radio Valon sosiaalisen median kanavat ja sähköposti info@radiovalo toimivat edelleen. Vuoden 2018 alusta alkaen voitte olla yhteydessä KiviMedian henkilökuntaan Radio Valon toimintaan liittyen ja yhteystiedot löytyvät edelleen Radio Valon sivuilta. Radio Valo hankkeen tavoittaa Helsingin Lapinlahdesta vuoden 2017 loppuun asti.


Valoa!