Radio Valo

Radio Valon festivaalikesä

Kesäkausi on yhtä kuin lukuisat tapahtumat ja viikonlopuissa festivaalitunnelma. Tänä Vuonna Radio Valo otti osaa useille festivaaleille, niin kotikaupungissamme Helsingissä kuin muuallakin suomenniemellä. Pieni tarkastus tapahtuneisiin.

Radio Valon ja kulttuurityöpajan Inka ja Jutta toimivat myös juontajina tässä monikulttuurisuuden ja musiikin juhlassa, Mekong -lavalla. Uusia kokemuksia ja hyviä fiiliksiä!

Maailma Kylässä

Tänä vuonna Radio Valo yhteistyössä Mieletöntä Valoa ja Steg för Steg porukan kanssa vietti viikonlopun Helsingin Kaisaniemessä. Live streamattuna radiolähetys toimitti tapahtumista ja tunnelmasta terveisiä kumpaisenakin viikonlopun päivänä, arkiaikaan klo 12-18.


Steg för Stegin reportteriporukkaa. Videot löydät Radio Valon arkistoista.

Jännittäväksi viikonlopun huipennukseksi muodostui myös puhelu Euroviisumatkalta palaavilta Pertti Kurikan Nimipäivien pojilta. Juuri ennen h-hetkeä, eli saapumistaan Kallion Piritorin kansanjuhlaan, oli pojilla hetki aikaa vastata toimittajiemme kyselyihin.

FLOW

Suvilahden jo perinteeksi muodostunut Flow Festivaali oli juhlaa niin visuaalisen ilmeensä kuin artistikattauksensakin puolesta.

Yhdessä Mieletöntä Valoa toimijoiden kanssa Radio Valon toimittajat tekivät reportaaseja viikonloppuna mm festivaalikävijöiden kuulumisista ja Flow Off varjofestivaaleista.

Videot löydät mm Radio Valon youtube-kanavalta

https://www.youtube.com/playlist?list=PL5GTI_z6_QjZoaiF1F7-bAOyypn6_m5yb

parafest

Viisivuotisen taipaleensa aikana Joensuussa järjestettävä Parafest on kasvanut joka vuosi. Tänän vuonna festivaalit levittäytyivät Joensuun keskustan alueelle - mutta paneelikeskuesteluja pidettiin myös pääkirjaston tiloissa.

Kalle Havumäki, MC KOO heitti kaksi keikkaa näillä festivaaleilla - Festivaaliteltan viimeisenä esiintyjänä torstai-illassa ja perjantain tori-lavalla. Uutta ja ensimmäistä levyään valmisteleva KOO villitsi festivaaliyleisön.

Paikallissanomat kirjoitti pitkän artikkelin festivaaleista - kuvagaaleria Karjalaisen sivuilla.