Radio Valo
@radiovalo

Laura Soverin runoja

Laura Soverin runot: Kuurankukkia ikkunalasissa, Väsynyt tyttö, Kolme valoa ja Nimetön.

Kuurankukkia ikkunalasissa

Kuurankukkia tähdet Jumalalta ikkunalasiin kirjoittamalla antaa. Kirkkaita tähtiä lasten katseessa hohtaa. Talviviima kulkee sinisten hiusteni läpi. Jääpuikot sielussani sulivat rakkauden voimasta. Kauniit laulut minä rakkaalleni kirjoitan ystävyydellä. Sinä, jota jos olen loukannnut rinnastani tuska häipyy, jos anteeksi annat minulle.


Väsynyt tyttö

Väsynyt tyttö onneton, suruissaan haavat sydämessään ja jaloissaan epäili kohtaloaan. Hänen sieluunsa sattui, kun hänen rakastettunsa oli jättänyt hänet. Hän kulki yksin jalat verta vuotaen Kristuksen tietä pitkin. Kristusta seuraten. Silmät vettä valuen. Helmikyyneleinä verta valuen. Tukka maata viistäen, kuin kaislojen varret enkelten käsissä. Samanväriset olivat hänen kauniit hiuksensa. Hän ajatteli rakastettuaan silmissään tähtivalo. Silloin hänestä tuntui, että rakastettunsa oli hänen luonaan ainiaan.


Kolme valoa

Kolme elämäni valoa, kolme rakastettuani. Katse minuun kiinnittyen kirkas tähti silmissään, mieli suunnattuna kauas avaruuteen. Viesti minulle sieltä huutaa. Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa Herra sinä ja he ovat kanssani täältä ikuisuuksiin, koska nuori sydämeni heidän luokseen halajaa. Anteeksipyyntöni heille ovat kauniit Jeesuksen sanat: Mitä haluatte tekevän itsellenne tehkää te samoin heille. Pätee myös heihin minua kohtaan.


Nimetön

Katse vapauteen silmissäsi kirkkaissa hohtaa. Kahleet lumeen hopeiseen jäävät ja puolisot toisensa kohtaa. Kyyneleet murtuvat ikkunalasiin jäätyen siihen kiinni.

Katso miten kotka kauas vapauteen lentää. Tuuli kulkee läpi sieluni,kun tuska kauas katoaa. Mustia hiuksiasi minä suutelen katse tähtisilmiisi kiinnittyen.

Neonvalot kaupungin piirtävät lumisen tähtikuvion. Se on yhtä kaunis, kuin sinä rakkaani. Kun portit sulkeutuvat kiinni takanani. Mielikuva minulla on ikuisesti rinnassani. Jäätyen siihen kiinni.


Kirjoittanut: Särkynyt Enkeli

Laura Soveri