Radio Valo
@radiovalo

lähivalot, radio valo lähiradiolla

Radio Valon toimittajat Rudolf ja Kalle saivat kutsun Lähiradiolle. Lue miten Rudolfin ja Lähiradion Jarmo Suomen tarina alkoi!

Jarmo Suomi ja kesä 2015.

Tarinani alkaa yksistä auringon lämmittämistä kuumista ja kirkkaista kesäpäivistä. Istuimme Hapessa odottaen muodikkaasti myöhässä olevaa toimittajaa, joka tulisi haastattelemaan meitä tästä meidän nuorten media kesätyöprojektista. No, paikalle saapuikin toimittaja, joka oli luultavasti nauttinut muutakin kuin kirkasta auringonvaloa. Ihmeekseni hän suoriutui haastattelusta kuin hän olisi hoitanut sen pelkkää vasenta käyttäen. Homma sujui siis leikiten.


Kuitenkin taikasanat tulivat vasta siinä vaiheessa, kun toimittaja Jarmo Suomi kysyi: ”No, nyt kun te olette päässeet kokeilemaan tätä media-alaa niin olisiko kukaan kiinnostunut tulemaan Lähiradioon harjoittelijaksi?”


Käteni nousi välittömästi tai no ainakin siinä vaiheessa, kun uskalsin yleisesti ilmaista, että kyllä olen erittäin kiinnostunut päästä tekemään radio-alan hommia. Toisaalta olin kyllä perhekodissa ollessani kuunnellut paljon radiota ja samalla ihaillut radiojuontajia ja haaveillut tekeväni itse samaa. Näin siinä jonkinlaisen elämäni tilaisuuden.


Oltuani kesän aikana jo muutaman monituiseen otteeseen Lähiradiolla suorissa lähetyksissä haastateltavana ja höpisemässä omia omituisia juttujani kera Jarmo Suomen. Kuitenkin ikävä tosiasia on se, että kesän jälkeen tulee talvi ja sitä rataa. Ja nyt tällä viikolla oltuani Taavin ja Kallen kanssa työkeikalla saan aivan yllättäen viestin... Yllätys, yllätys! Keneltäköhän? Jarmolta tietenkin!


Kuuntele haastattelu tästä!


Päivämme saa siis aivan yllättävän käänteen, kun minä, Taavi ja Kalle lähdemme haastattelemaan Jarmoa Lähiradion tiloissa. Luvassa paljon suoraa puhetta, äärimmäistä huumoria, ovelia sanakäänteitä, kiperiä kysymyksiä ja paljon ennenkuulumatonta... ?


..ja se hassumpi juttu tästä!


Kuuntele! Tiedät enemmän!

-Rudi