Radio Valo
@radiovalo

Järvenpäässä Huiliillen

Radio Valo starttasi maanataina matkansa kohti Järvenpäätä. Suuntana Ravintola Huili ja matkan tarjoituksena pop-up radio.

Kuva : Jani Mustonen


Syyskauden ensimmäisen pop-up radio idea lähti Ravintolanpitäjältä itseltään - Jani Mustonen oli kutsunut Valolaiset ensimmäisiksi makutuomareiksi, mitä tulee uuteen ruokalistaan.

Näin joukkona kulinaristisia radiotoimittajia, tulee mieleen - Mikä mahtava homma!

Matka Järvenpäähän taittui joutuisasti ja pop-up radiokin saatiin pystytettyä hyvissä ajoin.

Toimittajiksi oli valikoitunut tuttu kolmikko - Inka, Antti ja Marko. Vieraaksi tunnin ohjelmaan saimme ravintolajohtajattaren sekä kokin, Jani Mustosen. Myös Radio valolainen Markus vähälä osallistui maisteluun.

Musiikkivalinnat olivat vahvasti kotimaisia, muutamalla poikkeuksella. Maaritin jäätelökesä aloitti lähetyksen ja kuultiinpa lähetyksessä ruoka-aiheinen klassikko ”popsi popsi porkkanaa”.

Lähetyksessä selviää myös kokin erikoisuus ja Huilin suosituin annos. Puhetta myös burgereiden terveellisyydestä ja mitä kokilla on aiheesta kerrottavaa.

Aikasemmin ei ole Radio Valo tehnyt ruokaradiota, mutta kokemuksen aikaansaamana, täytyy toistekin testailla.

Vatsat täynnä ja yhtä kokemusta rikkaampana. Kiitos Ravinto Huili!

Radiolähetyksen voit jälkikuunnellea täältä: http://radiovalo.fi/fi/ohjelmat/radio-valo/radio-valo-pop-ravintola-huili

Ravintola huili löytyy osoitteesta : http://www.huilimaan.fi/

Keski-Uusimaa kirjoitti vierailustamme jutun : http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/317921-kehitysvammaisten-radio-lahettaa-suoran-ohjelman-jarvenpaasta